dissabte, 7 de febrer del 2015

Repte 3 flowers paper piercing

La veritat és que he tingut molts dubtes a presentar-me en aquest repte perquè ben bé no sé encara que es considera paper piercing.Després d'una àmplia recerca per youtoube,pinterest i d'altres vaig treure'n l'entrellat: o bé són segells estampats i retallats o paper punxat que pot anar cosit o no.Davant aquest atzucac he optat per fer constar les dues definicions en la mateixa tarja.Pel que fa al missatge crec que hem d'estar agraïts inclús amb aquells que ens donen carbasses !!!!

11 comentaris:

  1. Genial ese cosido Mabel. Me encanta tu tarjeta. Muchas gracias por acompañarnos en 3flowers retos de tarjetas. Un besote. Meriou.

    ResponElimina
  2. Ese sello de calabazas me encanta y no lo tengo jeje y queda increíble con esta técnica!!!! Muchas gracias por acompañarnos en 3flowers retos de tarjetas!!

    ResponElimina
  3. Mabel, echa un vistazo a la entrada y añade un link a la web de 3flowers para cumplir lis requisitos del reto!! Besos

    ResponElimina
  4. Una tarjeta sencilla pero de un gran impacto visual por la combinación de colores y la colocación de calabazas... me gusta! Besos

    ResponElimina
  5. Yolanda, mi entrada además de las dos fotos de la targeta del reto lleva vuestro logo al final .No logro ver que le falta, me lo puedes decir? Gracias guapa.

    ResponElimina
  6. Qué guay!!! Un idea genial para halloween!!!!! Muy chula. Enhorabuena!!!

    ResponElimina
  7. Ohhhhh me encanta! queda genial ese sellito, una tarjeta super divertida!!! Muchisimas gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas. Besos!

    ResponElimina
  8. De nou per aquí, Mabel, quina alegria!!! M'encanta el paper que has escollit per a les carbasses, és xulo, xulo!
    Sobre el que et comenta Yolanda, el que es vol és que al lateral dret, on hi tens allò que en diuen "gadgets" i tu hi tens "A qui interessa?", "Què faig?", etc. n'hi afegeixis un que digui que participes en els reptes de 3flowers i incloure-hi la imatge. Ja veus que és un formalisme com un altre. Si necessites més ajuda, ens ho dius, guapíssima!
    Petonets!

    ResponElimina
  9. Gràcies pel teu comentari Susana !!! desprès de provar-ho mil vegades per fi he aconseguit posar el logo 3 flowers a lloc !!!!Petonets bonica !!!

    ResponElimina